U bevindt zich hier Over ons » Bestuur en vrijwilligersBestuur en vrijwilligers

Luc Jansen (voorzitter & penningmeester)
Luc is de bedenker van de Omtrek van Amersfoort en auteur van het boek 360° Amersfoort. Bij de voorbereiding van de Omtrek richt hij zich op de route-ontwikkeling, de externe contacten en de algehele coördinatie. In het dagelijks leven is hij fiscaal jurist en eigenaar van Luc Jansen Belastingadvies.Marion Heesen (secretaris)
Marion is de partner van Luc. Zij is actief betrokken bij de algehele coördinatie en fungeert als technisch voorzitter. In het dagelijks leven is Marion eigenaar van Marion Heesen coaching, training & advies.

Wytze Dijkstra (algemeen bestuurslid)
Wytze is de grote man achter de technische organisatie van de Omtrek. Als trekker van de Tweedaagse van Amersfoort beschikt hij over enorm veel know how. Op de dag van de Omtrek stuurt hij de vrijwilligers aan.In het dagelijks leven is Wytze als controlespecialist omzetbelasting werkzaam bij de Belastingdienst.


Rob Gabriëls (algemeen bestuurslid)
Als gewezen bestuurslid van het Smartlappenfestival weet Rob hoe je een evenement moet organiseren. Rob is binnen de Omtrek verantwoordelijk voor de organisatie van amusement, horeca en bevoorrading. In het dagelijks leven is Rob eigenaar van Rob Gabriƫls Training & Consultancy.


Deze bestuursleden zouden nergens zijn zonder de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de Omtrek van Amersfoort te realiseren (zoals op de foto's rechts). Mensen die voor de gehele organisatie onmisbaar zijn.

Rechts op de foto hierboven: Ruud van den Eshof, de man die het concept van de bussen heeft bedacht.